Iznajmljivanje autobusa

Iznajmljivanje autobusa, organizacija i realizacija prevoza putnika u zemlji i inostranstvu su osnovne delatnosti agencije Omnibus Travel. Dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenta garantuju pouzdanost, sigurnost i kvalitet usluge prilikom iznajmljivanja autobusa. Klijentima su na raspolaganju luksuzno opremljeni autobusi turisticke klase renomiranih proizvodaca: Neoplan, Daf, Bova, Ayats. Autobusi imaju kapacitetet od 49 do 83 sedišta i mogu zadovoljiti razlicite potrebe klijenata.

Autobuse možete iznajmiti za sve vrste vanlinijskog medugradskog prevoza na teritoriji cele Srbije: razne ture i posete turistickim manifestacijama, ekskurzije, jednodnevni i višednevni izleti, prevoz grupe putnika na razne proslave, promocije i kulturne dogadaje… Autobuse možete iznajmiti i za potrebe organizovanog prevoza putnika u inostranstvo.

Najam autobusa sa vozačem

Najam autobusa se vrši isključivo sa našim vozačima. Vozaci Omnibus Travel-a su iskusni profesionalci sa velikim brojem kilometara iza sebe koje su prešli širom Evrope. Svi autobusi imaju uverenja Ministarstva saobraćaja za obavljanje medjunarodnog saobraćaja, sve neophodne dozvole i sertifikate vezane za bezbednost i sigurnost samih vozila, kao i polise osiguranja za putnike.

Autobuski prevoz putnika

Autobuski prevoz putnika je najbolje rešenje za konforan i siguran prevoz većeg broja ljudi posebno na dužim destinacijama. Agencija Omnibus Travel putnike prevozi autobusima u svom vlasništvu. Posebnu pažnju posvećujemo kvalitetu i bezbednosti vozila i profesionalnosti vozača i osoblja. Autobusi su klimatiozovani, opremeljeni audio – video tehnikom i pružaju maksimalnu udobnost svakom putniku.

Cena iznajmljivanja autobusa

Najam autobusa je moguć po pređenom kilometru ili po auto-danu, što podrazumeva cenu za angažovanje na jedan dan. Cena iznajmljivanja autobusa zavisni od tipa i trajanja puta, broja putnika i drugih zahteva klijenata. Ponudu za najam vozila sa vozačem ćemo izraditi i dostaviti Vam u kratkom roku po prijemu zahteva. Cena iznajmljivanja autobusa biće jasno izražena u našoj ponudi i biće uključeni svi parametri koje ste naveli bez skrivenih troškova. Dostavite nam vaše zahteve i spremni smo da vam ponudimo najbolju moguću cenu prevoza putnika.

Poverenje su nam do sada ukazali brojni klijenti iz Srbije i inostranstva, brojne državne institucije i renomirane domaće i svetske kompanije.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije u vezi sa iznajmljivanjem autobusa.